Δηλώστε συμμετοχή για τα workshops στη Mondelez

Το Chemecon διοργανώνει σε συνεργασία με τη Mondelez δύο ξεχωριστά workshops στα οποία οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συνεργαστούν και να λύσουν ένα πραγματικό πρόβλημα της βιομηχανίας, είτε σε θέμα Marketing είτε σε θέμα Παραγωγής. Τα workshops θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Μαΐου, τις πρωινές ώρες στα κεντρικά γραφεία της Mondelez στη Μεταμόρφωση. 

Υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι βρίσκονται από 3ο έτος και πάνω, καθώς και απόφοιτοι έως την Τετάρτη 22 Απριλίου.

Θα επιλεγούν 12 άτομα για κάθε workshop και οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν βάσει ενός σύντομου cover letter (έως 200 λέξεις) και του βιογραφικού τους (έως 2 σελίδες).

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε δύο ξεχωριστά αρχεία PDF σε ένα email, το cover letter με τίτλο αρχείου CL_Onomateponumo και το βιογραφικό σας με τίτλο αρχείου CV_Onomateponumo στο chemecon.workshops@gmail.com. Ο τίτλος του email θα είναι  workshop_marketing ή workshop_process ανάλογα σε ποιο workshop προτιμάτε να συμμετάσχετε.

Παρακαλούμε συμπεριλάβετε και στοιχεία επικοινωνίας στο βιογραφικό σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω του chemecon.workshops@gmail.com ή μέσω του chemecon.ntua@gmail.com.

Καλή Επιτυχία!

Keep (Re)acting!
Chemecon