Νέες θέσεις εργασίας Procter & Gamble (P&G) και CEO Challenge 2021

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η Procter & Gamble (P&G) προσκαλεί νέους Χημικούς Μηχανικούς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για δύο νέες θέσεις εργασίας.

Ακολουθούν η περιγραφή των θέσεων, οι αιτήσεις που τις συνοδεύουν και όποια άλλη απαραίτητη πληροφορία:

Supply Chain Junior Manager

Junior Brand Manager Cyprus and Malta

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι θέσεις εργασίας της P&G έχουν ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και αφορούν σε πλήρη απασχόληση.

Ταυτόχρονα, άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία αποτελεί το CEO Challenge 2021. Απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν σφαιρική αντίληψη πάνω στην λειτουργία μιας εταιρίας και να γνωρίσουν τους senior leaders της.  Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και στο αντίστοιχο Linkedin post.

CEO Challenge 2021

Sustainability Manager @ KORRES

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η  Korres Φυσικά Προϊόντα προσκαλεί νέους Χημικούς Μηχανικούς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη θέση του Sustainability Manager.

Στις αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνονται η ενασχόληση με το νέο Project της εταιρείας «Recycle Lab», αλλά και η επικοινωνία αυτού στις χώρες του εξωτερικού, όπου η Korres Φυσικά Προϊόντα έχει παρουσία.

Ο υποψήφιος χρειάζεται να κατέχει μια σχετική εμπειρία στο project management (2-3 χρόνια), ενώ θα πρέπει να είναι οργανωτικός, δημιουργικός και δυναμικός χαρακτήρας. Αν θέλετε να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία στο project management και να εργαστείτε σε μια σύγχρονη και πρωτοπόρο εταιρεία, μην διστάσετε να στείλεις το βιογραφικό σας στο e-mail georgia.kremmyda@korres.com  με θέμα Sustainability Manager.

Σας υπενθυμίζουμε πως η θέση Junior RnD Packaging Engineer δεν έχει ακόμα καλυφθεί, οπότε υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αποστολής του βιογραφικού σας στο e-mail georgia.kremmyda@korres.com  με θέμα Junior RnD Packaging Engineer.