Για μια ακόμη χρονιά, το Chemecon οργανώνει έναν φθινοπωρινό κύκλο σεμιναρίων αφιερωμένο στα Soft Skills. Μετά την επιτυχία του πρώτου εξ αυτών, με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο 2ο σεμινάριο στις 23 Νοεμβρίου στο Τhe Cube Athens.

Το σεμινάριο εστιάζει σε πτυχές της διαδικασίας αναζήτησης εργασίας ή μεταπτυχιακών σπουδών που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένας Χημικός Μηχανικός, επικεντρώνοντας την θεματολογία του στους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστικός και έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, επαγγελματική και ακαδημαϊκή.

Συγκεκριμένα, τίτλος του σεμιναρίου είναι «Σύνταξη Βιογραφικού και Προσομοίωση Συνέντευξης».

Οι δύο προκλήσεις αυτές, οι οποίες ενίοτε προβληματίζουν τους νέους στην αναζήτηση εργασίας, θα συζητήσουν εκτενώς, με διαδραστικό και βιωματικό τρόπο ο Φιλώτας Νιάρχος και η Άρτεμις Νιάρχου. Οι δύο τους, θα προσπαθήσουν μέσω της εμπειρίας τους να προετοιμάσουν τους συμμετέχοντες για κάθε πιθανή πρόκληση και να τους βοηθήσουν στην ανάδειξη των δυνατοτήτων τους.
Το σεμινάριο ξεκινά στις 11.00 και θα είναι ανοικτό για όλους, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Περαιτέρω ενημέρωση για το σεμινάριο μπορεί να υπάρξει και μέσω social media (Facebook , Instagram, Twitter).

Μπορείτε να δείτε περισσότερα και να κλείσετε το εισιτήριό σας εδώ

Μείνετε συντονισμένοι και #Keep_Reacting