Στρογγυλή Τράπεζα

Θα ήθελες να μάθεις περισσότερα για τις προοπτικές του επαγγέλματος του Χημικού Μηχανικού, αλλά δεν γνωρίζεις κάποιον από τον κλάδο; Παρακολουθείς ομιλίες, σου γεννιούνται απορίες, αλλά δυσκολεύεσαι να τις εκφράσεις λόγω του μεγάλου κοινού και της απρόσωπης διαδικασίας; Το Chemecon έρχεται να δώσει την λύση στα παραπάνω προβλήματα με την πρώτη του δράση για το νέο έτος : Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας.

Στην ιδιαίτερη αυτή δράση, θα έχεις την ευκαρία να βρεθείς στο ίδιο τραπέζι με νεαρούς αποφοίτους της Σχολής των Χημικών Μηχανικών, διδακτορικούς, ερευνητές, άτομα που έχουν απορροφηθεί στην αγορά εργασίας, και να αναπτύξετε μια ευρεία γκάμα θεμάτων σε ένα πιο χαλαρό και οικείο κλίμα.

Οι προσκεκλημένοι απόφοιτοι θα μιλήσουν για θέματα πάνω στην προσωπική τους εμπειρία στη σχολή, αλλά φυσικά και μετά από αυτή, στο κομμάτι που ασχολούνται την δεδομένη στιγμή και θα απαντήσουν στις δικές σας ερωτήσεις σχετικά με τον προσανατολισμό τους μετά το τέλος της φοιτητικής τους ζωής. Στο τέλος της εκδήλωσης, θα υπάρχει χρόνος για ελεύθερο networking με τους ομιλήτές, για περισσότερες απορίες και συζήτηση!

Μη χάσεις την ευκαιρία λοιπόν να συμμετέχεις στην δράση και να ακούσεις τι έχουν να σου πουν άτομα που βρέθηκαν στην ίδια θέση που είσαι κι εσυ!

Πότε; 23-24 Φεβρουαρίου 2019, 14:30-19:00
Πού; @Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, Αθήνα

Κλείσε γρήγορα το εισιτήριο σου!

Η δράση απευθύνεται αποκλειστικά σε μέλη! Για να γίνεις μέλος πληροφορίες εδώ.