Οι δράσεις του Chemecon για την ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάνε με αφετηρία το εργοστάσιο του Παυλίδη! Η επίσκεψη αυτή, θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις εκ των έσω το εργοστάσιο, να έρθεις σε επαφή με τους εργαζομένους του, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί σου τις εμπειρίες τους στον εργασιακό χώρο! Αν θες και εσύ να περιηγηθείς σε ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά εργοστάσια και να μάθεις ποια είναι η θέση ενός χημικού μηχανικού σε αυτό, μην χάνεις χρόνο! Η εκδρομή αποτελεί μια ανοιχτή δράση του Συλλόγου και δεν έχει κάποιο κόστος συμμετοχής.

Συμπλήρωσε την δήλωση συμμετοχής και έλα μαζί μας στο εργοστάσιο του Παυλίδη στις 25/10!

Mondelēz International Inc

Η εταιρία προέκυψε το 2012 από τον διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της Kraft Foods Inc., μετά την απόσχιση του κλάδου τροφίμων της Βόρειας Αμερικής. Η Mondelēz International είναι μια δυναμική, παγκόσμια εταιρία με μια ποικιλία προϊόντων στο χώρο του snacking όπως σοκολάτα, μπισκότα, τσίχλα, καραμέλα. Έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου, με πάνω από 100.000 εργαζόμενους και περίπου 300 γραφεία, κέντρα R&D , κέντρα διανομής και παραγωγικές μονάδες.

Eργοστάσιο Παυλίδης

Το εργοστάσιο σοκολάτας Παυλίδη βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς από το 1876 που ξεκίνησε η λειτουργία του από τον Σπυρίδωνα Παυλίδη. Από το 1991 και μετά, η σοκολατοποίια Παυλίδης περνάει στην Kraft Foods Inc, ενώ από το 2012 που προκύπτει η Mondelez,σοκολατοποιία Παυλίδης και η Mondelēz International αποτελούν εγγύηση για προϊόντα σοκολάτας εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.