Σε λίγες μέρες ξεκινάει το Πανόραμα, το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο για την επιχειρηματικότητα και απασχόληση των νέων, το οποίο φέτος θα είναι πιο πλούσιο από ποτέ: Πάνω από 280 σημαντικά στελέχη της αγοράς, σε δύο, πλέον, ορόφους στο Μέγαρο Μουσικής, θα σε ενημερώσουν για τις τάσεις και ευκαιρίες για σταδιοδρομία σε 21 κλάδους/τομείς (Πληροφορική,Tech, Βιομηχανία τροφίμων, κλάδος Υγείας, Φαρμακευτικός κλάδος κ.α.) μέσα από 114 πάνελ, workshop, «meet the executive» και πολλά άλλα!

SHOW MORE ...

Τιμώμενος κλάδος θα είναι η πληροφορική και, κατ’επέκταση, οι νέες τεχνολογίες, οπότε οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεματικές που αφορούν τον προγραμματισμό, την τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική, το blockchain, τα data analytics κτλ.

Επίσης, φέτος 29 μεγάλες επιχειρήσεις θα έχουν περίπτερο στο Πανόραμα για να τους γνωρίσετε και να σας γνωρίσουν: DEMO, Pharmathen, ΣΦΕΕ, Bayer, Coca Cola, Μύλοι Λούλη κτλ είναι ενδεικτικά μερικές από τις εταιρείες που αναζητούν ταλέντα στο Πανόραμα.

Ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζεται και φέτος, για έβδομη χρονιά, ο θεσμός των Business Days, δηλαδή εκπαιδευτικών επισκέψεων σε μεγάλες επιχειρήσεις. 42 εταιρείες θα χαρούν να σε φιλοξενήσουν για μια μέρα στα κεντρικά τους γραφεία. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν online τη Δευτέρα 25 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Website διοργανωτή: www.pan-orama.org

SHOW LESS