Είσαι φοιτητής σε Σχολή ή Πανεπιστήμιο Μηχανικών στην Ελλάδα; Είστε επί του παρόντος εγγεγραμμένοι στα τελικά έτη σπουδών σας; Είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και θέλετε να εξερευνήσετε ποιες επιλογές υπάρχουν για έναν σπουδαστή σαν εσάς;

SHOW MORE ...

Τότε, μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην πλήρη επαγγελματική εκπαίδευση που σας έχουμε κανονίσει. Ελάτε να συναντήσετε την P&G, την μεγαλύτερη εταιρεία καταναλωτικών αγαθών με ιστορία πάνω από 180 χρόνια και να δούμε μόνοι σας το τι συμβαίνει για παγκοσμίου φήμης μάρκες όπως η Pantene, η Oral-B, η Always, η Pampers, η Gillette και πολλά άλλα.

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 στην έδρα της P&G Greece στην Αθήνα. Θα έχετε την ευκαιρία να:

  • Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας, τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, τα προϊόντα μας και την εμπειρία του ασυνήθιστου εργασιακού περιβάλλοντος και του πολιτισμού μας.
  • Γνωρίστε τους ανθρώπους πίσω από τα προϊόντα που αγγίζουν 5 δισεκατομμύρια άτομα κάθε μέρα και τους ρωτάτε τις δικές σας ερωτήσεις.
  • Εργαστείτε σε μια πολυλειτουργική μελέτη περίπτωσης που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις επιχειρηματικές σας γνώσεις και να σας δώσει πραγματική εμπειρία ζωής.
  • Κάντε τις ικανότητες παρουσίασης πιο αποτελεσματικές και αποκτήστε πρακτική εμπειρία.
  • Χτίστε το βιογραφικό σας σημείωμα με αποκλειστικές συμβουλές από την ομάδα ανθρώπινων πόρων σχετικά με τον τρόπο απόδειξης των επιμέρους επιτευγμάτων σας.
  • Εξερευνήστε τα διάφορα εμπορικά μονοπάτια καριέρας που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε την καριέρα σας.
  • Συναντήστε δύο από τους συνεργάτες μας από τις Βρυξέλλες που θα εξηγήσουν την τεχνική σταδιοδρομία στην P&G (Βιομηχανία, Μηχανική, R&D) και θα παρουσιάσουν τις τρέχουσες θέσεις εργασίας στους τομείς αυτούς στο εξωτερικό.
  • Πάρτε μέρος στην συναρπαστική περιήγηση που έχουμε ετοιμάσει στο Κέντρο Διανομής Best In Class στο Ασπρόπυργο όπου θα βιώσετε από πρώτο χέρι την καινοτομία της Supply Chain μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την αίτηση σας εδώ.

SHOW LESS