Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η  Korres Φυσικά Προϊόντα προσκαλεί νέους Χημικούς Μηχανικούς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη θέση του Sustainability Manager.

Στις αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνονται η ενασχόληση με το νέο Project της εταιρείας «Recycle Lab», αλλά και η επικοινωνία αυτού στις χώρες του εξωτερικού, όπου η Korres Φυσικά Προϊόντα έχει παρουσία.

Ο υποψήφιος χρειάζεται να κατέχει μια σχετική εμπειρία στο project management (2-3 χρόνια), ενώ θα πρέπει να είναι οργανωτικός, δημιουργικός και δυναμικός χαρακτήρας. Αν θέλετε να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία στο project management και να εργαστείτε σε μια σύγχρονη και πρωτοπόρο εταιρεία, μην διστάσετε να στείλεις το βιογραφικό σας στο e-mail georgia.kremmyda@korres.com  με θέμα Sustainability Manager.

Σας υπενθυμίζουμε πως η θέση Junior RnD Packaging Engineer δεν έχει ακόμα καλυφθεί, οπότε υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αποστολής του βιογραφικού σας στο e-mail georgia.kremmyda@korres.com  με θέμα Junior RnD Packaging Engineer.