Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, αποτελούν και μια ιδανική ευκαιρία για να διευρύνουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να επικοινωνούμε και να βελτιωνόμαστε προσωπικά και επαγγελματικά. Με αυτή τη σκέψη, το Chemecon, προσαρμοσμένο στις νεες συνθηκες, προσφέρει ένα δείγμα της Στρογγυλης Τράπεζας αυτή τη φορά σε διαδικτυακο περιβαλλον ή πιο απλα e-Round Table!

Η e-Round Table θα δώσει την δυνατότητα σε φοιτητές Χημικούς Μηχανικούς να ακούσουν και να συζητήσουν για την πορεία πτυχιούχων Χημικών Μηχανικών που απασχολούνται, είτε ως ερευνητές, είτε στην αγορά εργασία, και να αναπτύξουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων σε ένα πιο χαλαρό και οικείο κλίμα. Οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται ζωντανά με τους καλεσμένους μέσω Webex και θα μπορούν να διατυπώνουν ερωτήσεις όσον αφορά το αντικείμενο που ασχολούνται τη δεδομένη στιγμή και το προσανατολισμό τους μετά τη φοιτητική τους ζωή.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε δύο chapters, την Κυριακή 10 Μαΐου και την Κυριακή 17 Μαΐου  στις 17.00 μμ.  Στο πρώτο chapter, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς στο ίδιο διαδικτυακό τραπέζι με 3 υποψήφιους διδάκτορες, ενώ στο δεύτερο chapter, θα συνομιλήσεις με 3 νέους εργαζόμενους του βιομηχανικού τομέα.

Μη χάσεις την ευκαιρία να έρθεις σε διαδικτυακή επαφή με άτομα που βρέθηκαν στην θέση που είσαι εσύ!

Σημαντική προσφορά στην πραγματοποίηση της δράσης αποτελεί και η συμμετοχή του Conferience που θα εξασφαλίσει την ομαλή εξέλιξη του event.

 

Μπορείς να κλείσεις το εισιτήριο σου για την είσοδο στην πλατφόρμα του Webex εδώ!  

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Ομάδα του Chemecon.