Η περίοδος που διανύουμε αν και είναι δύσκολη, αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για βελτίωση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το Chemecon έχει προσαρμοστεί πλεον στις νέες συνθήκες που ζούμε και διοργανώνει το 3ο Chapter της διαδικτυακής Στρογγυλής τράπεζας ή απλά e-Round Table!

Στην παρούσα εκδήλωση,το Chemeon θα καλωσορίσει απόφοιτους της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π., οι οποίοι έχουν διακριθεί στον τομέα τους και έχουν ανελιχθεί σε υψηλόβαθμες θέσεις.

Οι ομιλητές θα συζητήσουν με προπτυχιακούς φοιτητές της σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ για εμπειρίες τους και πιθανά προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στη σχολή, αλλά και κατά την μετέπειτα καριέρα τους, δίνοντας συμβουλές και απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 20 Μαρτίου και ώρα 11:00 στη ηλεκτρονική πλατφόρμα Zoom.

Είτε εάν έχεις παρακολουθήσει τα άλλα δύο chapter το e-Round Table είτε θέλεις πρώτη φορά να γνωρίσεις αυτή την διαδραστική εκδήλωση ,μη χάσεις την ευκαιρία να έρθεις σε διαδικτυακή επαφή με άτομα που βρέθηκαν στην θέση που είσαι εσύ!

Σημαντική προσφορά στην πραγματοποίηση της δράσης αποτελεί και η συμμετοχή του Conferience που θα εξασφαλίσει την ομαλή εξέλιξη του event.

Μπορείς να κλείσεις το εισιτήριο σου για την είσοδο σου εδώ!

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Ομάδα του Chemecon.